In verband met het Corona virus en de daling van het aantal OV-reizigers heeft Mediahuis Nederland B.V. besloten om met ingang van 23-03-2020 tot nader order de verspreiding van de Metro te staken.
welke kranten

Mediahuis

Mediahuis is uitgever van vooraanstaande landelijke kranten zoals De Telegraaf en Metro en de regionale kranten Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, IJmuider Courant, Leidsch Dagblad en De Gooi- en Eemlander.De Telegraaf

De Telegraaf raakt, verbindt en beweegt lezers met actueel nieuws en achtergronden op het gebied van actualiteiten, sport, financiën en entertainment. De Telegraaf is onafhankelijk en uitgesproken, en durft een mening te hebben. De Telegraaf is spraakmakend. Het dagblad is één van de belangrijkste nieuwsmerken van Nederland.

Metro

Het gratis dagblad bereikt en activeert dagelijks bijna een miljoen mensen via verspreiding in het openbaar vervoer. Metro brengt je bij met nieuws over de wereld om je heen, lifestyle, entertainment, werk en geld.

Regionale Dagbladen

De regionale dagbladen Leidsch Dagblad, De Gooi- en Eemlander, Haarlems Dagblad en IJmuider Courant besteden volop aandacht aan nieuws uit de regio. De kwaliteitskranten behandelen wisselende thema’s als sport, gezondheid en cultuur. Onderwerpen zoals lokale (sport)helden maken deze regiobladen een zeer geliefd medium; abonnees zijn zo betrokken bij hun regionale krant dat zij zichzelf liever ‘leden’ noemen.