mediabureaus

Mediabureaus

www.speurdersindekrant.nl is de online portal voor het maken en plaatsen van Speurderadvertenties in één of meerdere kranten van Telegraaf Media Nederland. Er kunnen Speurderadvertenties worden geplaatst in de landelijke kranten De Telegraaf en/of Metro, alle kranten van Holland Media Combinatie en/of De Echo.

Mediabureau account

Voor mediabureaus hebben wij het speciale "mediabureau" account gecreëerd. Zo kan een mediabureau vanuit zijn eigen account zijn klanten en hun Speurderorders beheren. Per klant wordt de orderhistorie overzichtelijk gepresenteerd.

Nog geen mediabureau account?

Heeft u nog geen account, meldt u zich dan per mail aan met uw bedrijfsgegevens via het contactformulier. Er wordt dan voor u een mediabureau account aangemaakt, waarmee u voor uw klanten Speurders kunt plaatsen. Indien het mediabureau een ROTA erkend bureau is, wordt de bijbehorende korting toegekend aan uw account. Op iedere Speurderorder voor uw klanten is deze korting van toepassing.

Uw klant wil liever zelf opgeven?

Dat kan natuurlijk ook! Uw klant heeft zelf ook een account, dat voor de facturatie gekoppeld is aan uw gegevens. Uiteraard kan deze klant alleen voor zich zelf Speurders opgeven en zijn eigen Speurders inzien. De gegevens van uw andere klanten zijn alleen zichtbaar in uw eigen mediabureau account.

Zakelijke adverteerders die bij het registreren hebben aangegeven dat zij de facturatie via uw mediabureau willen laten verlopen, worden uiteraard eerst ter verificatie aan u aangeboden. Pas na uw akkoord worden de gegevens gekoppeld.

De eerste keer?

Via de link "de eerste keer hier?" op de homepage worden de stappen voor het maken en plaatsen van Speurders uitgelegd.